فسييييييييييييييييخ بيتى بالصور
صفحة 1 من اصل 1
فسييييييييييييييييخ بيتى بالصور
الفسيخ كلنا بنحبه جدااااااااااااااااااااااااااااا
وعامله الموضوع مخصوص عشان المصريين اللي بيحبو النظافة ويكلو شئ مضمون من البيت
والمغتربــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــاااااااااااااااااااااااااااااات اللي نفسهم فيه بصي يا ستي انتي وهي
هتجيبي السمك البوري الطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا زه
اللي جاي من البحر المتوسط والكلام ده عشان المغتربات قولي للرجل انك عايزاه للفسيخ
معلشي انا مهتمه بالمغتربات لاني اصلا عملت الموضوع عشان وحده ف المغتربات طلبته وبنات كتيييييييييييييييييييييييييييييير هناك
بصي بقي يا ستي
هتجيبي وتغسليه كويس ومن عند الخياشيم بالماء وبس واوعي تشيلو قشره ولا حاجه وصورته اهيه
وتحطيه ف مصفاه من الظهر ساعه ما تجيبيه لليل بس حطي راسو لتحت وديله لفوق عشان ينزل ميته ودمه
ودا شكله بعد الغسيل مباشرة
وتيجي بعد ما فردتيه لينشف وينزل دمه كويس
وفي ناس زي بنتي بيحطهوش ف مصفي وبيجيبو ازازه ميه معدنيه ويفتحوها ويحطوه فيها كده
هاتيه واضغطي عليه وصفي منه دمه بالضغط ع خياشيمه
ودي
صوره السمك بعد ما بيكون نشف
تماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ااااااااااااااااااامااااااااااااااااااااااااا
تجيبي بقي شنطة بلاشتيك وتمسحيها بالزيت من الداخل جيدا
وتفتحهيها وتجيبي ملح خشن لو انتي ف مصر مكانه معروف عادي
ولو في دوله خليجييه هتلاقيها جنب الخضار ومكتوب عليه ملح سعودي
وتحطي عليه شويه شطه ناشفه____________ودا شئ اختياري
هنحشي الخياشيم بالملح اللي بالشطه
***وبعدين خلي بالك معايا يا فتوكه انتي وهي
لو زودتي الملح اوووووووووووووووووووي_____________________________ هيطلع حادق
ولو قللتي الملح____________________________________________ه يدوووود
خلو بالكم كميه معقوله
ونحشي الخياشيم ودا شكلها بعد الحشو
وهنرص كل فسيخه عكس اللي جنبها ف الكيس كده
يعني الراس هتكون جنب الديلوبعدين نحط شويه زيت نرشه فوق الرصه ,,,ونرش عليه شويه ملح خشن
والرصه اللي فوقها تكون عكس اللي تحتها
ا يعني ما نحطش راس ع راس ____________________لالالالا
الراس________________________يكون تحتها ديل وبين كل رصه رشه ملح ورشه زيت
واضحه بقي بيتهيألي
وبعدين خلصنا الكميه نفضي الكيس من الهوا _____________كوووووووووووووووووووووووووووووووووووي س
ونلف ونربط............................................. ....ونحط كيس جوا كيس جوا كيس حوالي 7 او 8 اكياس ويفضل يكونو سود
مفيييييييييش مش مشكله حطي اكياس ملونه وخلي الكيس الاخيييييييييييييييييييييير اسود ودا الشكل قبل وضع الكيس الاسووووووووووووووووود
وبعدين ف علبه بلاستيك بغطا وحطيه
مفيش
مش مشكله حطي تحته طبق بلاستك كبيييييييييييييييييييير
وفوقه غطيه بطبق تاااااااااااااااااااااااااااااااني بلاستك برده
وحطيه في مكان جاف وناااااااااااشف لو ف مصر ممكن ف فرن البوتجاز مثلا
او في ركن ف المطبخ عادي لو انتي مش ف مصر
لو ف مصر
بيقعد 15 يووووووووووووم واكتبي عشان متنسيش دا طبعا عشان طبيعه الجو
ولو ف الشتا________________________________ميقعدش اكتر من 10 ايام
لو ف الخليج
حطيه 3 ايام وافتحي ________________________الرابع
لو ف الشتا____________________________حطيه7 ايااااااااااااام وافتحي التامن مثلا
وتقلبوه دايماطول الفتره
وممكن تعرفي انو استوي لو شمتي الكيس ولاقيتي الريحه الحلووووووووووووووووووووووه طبعا
وكمان هيكون في ماء
يبقي اتفسخ وبالف هنا ودا شكله بعد ما يتفسخ
وبتقدميه للاكل كده
ومتخافوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش خالص هو يخوف بس ف الاول وبعد كده اسههههههههههههههههههههههههل حاجه
وارخص وانظف
والطبق دا لاول تقييييييييييييييييييييييييييييييييييييييمممممممممم ممممممممم
ولو شايفين ان الموضوع يستاهل يتقيم ويتثبت هههههههههههههههه يبقي اللي تشوفوه
شجعوني بس انتم وانا هفرجكم ع الاكل بتاع زممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممان:
[/size]
وعامله الموضوع مخصوص عشان المصريين اللي بيحبو النظافة ويكلو شئ مضمون من البيت
والمغتربــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــاااااااااااااااااااااااااااااات اللي نفسهم فيه بصي يا ستي انتي وهي
هتجيبي السمك البوري الطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا زه
اللي جاي من البحر المتوسط والكلام ده عشان المغتربات قولي للرجل انك عايزاه للفسيخ
معلشي انا مهتمه بالمغتربات لاني اصلا عملت الموضوع عشان وحده ف المغتربات طلبته وبنات كتيييييييييييييييييييييييييييييير هناك
بصي بقي يا ستي
هتجيبي وتغسليه كويس ومن عند الخياشيم بالماء وبس واوعي تشيلو قشره ولا حاجه وصورته اهيه
وتحطيه ف مصفاه من الظهر ساعه ما تجيبيه لليل بس حطي راسو لتحت وديله لفوق عشان ينزل ميته ودمه
ودا شكله بعد الغسيل مباشرة
وتيجي بعد ما فردتيه لينشف وينزل دمه كويس
وفي ناس زي بنتي بيحطهوش ف مصفي وبيجيبو ازازه ميه معدنيه ويفتحوها ويحطوه فيها كده
هاتيه واضغطي عليه وصفي منه دمه بالضغط ع خياشيمه
ودي
صوره السمك بعد ما بيكون نشف
تماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ااااااااااااااااااامااااااااااااااااااااااااا
تجيبي بقي شنطة بلاشتيك وتمسحيها بالزيت من الداخل جيدا
وتفتحهيها وتجيبي ملح خشن لو انتي ف مصر مكانه معروف عادي
ولو في دوله خليجييه هتلاقيها جنب الخضار ومكتوب عليه ملح سعودي
وتحطي عليه شويه شطه ناشفه____________ودا شئ اختياري
هنحشي الخياشيم بالملح اللي بالشطه
***وبعدين خلي بالك معايا يا فتوكه انتي وهي
لو زودتي الملح اوووووووووووووووووووي_____________________________ هيطلع حادق
ولو قللتي الملح____________________________________________ه يدوووود
خلو بالكم كميه معقوله
ونحشي الخياشيم ودا شكلها بعد الحشو
وهنرص كل فسيخه عكس اللي جنبها ف الكيس كده
يعني الراس هتكون جنب الديلوبعدين نحط شويه زيت نرشه فوق الرصه ,,,ونرش عليه شويه ملح خشن
والرصه اللي فوقها تكون عكس اللي تحتها
ا يعني ما نحطش راس ع راس ____________________لالالالا
الراس________________________يكون تحتها ديل وبين كل رصه رشه ملح ورشه زيت
واضحه بقي بيتهيألي
وبعدين خلصنا الكميه نفضي الكيس من الهوا _____________كوووووووووووووووووووووووووووووووووووي س
ونلف ونربط............................................. ....ونحط كيس جوا كيس جوا كيس حوالي 7 او 8 اكياس ويفضل يكونو سود
مفيييييييييش مش مشكله حطي اكياس ملونه وخلي الكيس الاخيييييييييييييييييييييير اسود ودا الشكل قبل وضع الكيس الاسووووووووووووووووود
وبعدين ف علبه بلاستيك بغطا وحطيه
مفيش
مش مشكله حطي تحته طبق بلاستك كبيييييييييييييييييييير
وفوقه غطيه بطبق تاااااااااااااااااااااااااااااااني بلاستك برده
وحطيه في مكان جاف وناااااااااااشف لو ف مصر ممكن ف فرن البوتجاز مثلا
او في ركن ف المطبخ عادي لو انتي مش ف مصر
لو ف مصر
بيقعد 15 يووووووووووووم واكتبي عشان متنسيش دا طبعا عشان طبيعه الجو
ولو ف الشتا________________________________ميقعدش اكتر من 10 ايام
لو ف الخليج
حطيه 3 ايام وافتحي ________________________الرابع
لو ف الشتا____________________________حطيه7 ايااااااااااااام وافتحي التامن مثلا
وتقلبوه دايماطول الفتره
وممكن تعرفي انو استوي لو شمتي الكيس ولاقيتي الريحه الحلووووووووووووووووووووووه طبعا
وكمان هيكون في ماء
يبقي اتفسخ وبالف هنا ودا شكله بعد ما يتفسخ
وبتقدميه للاكل كده
ومتخافوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش خالص هو يخوف بس ف الاول وبعد كده اسههههههههههههههههههههههههل حاجه
وارخص وانظف
والطبق دا لاول تقييييييييييييييييييييييييييييييييييييييمممممممممم ممممممممم
ولو شايفين ان الموضوع يستاهل يتقيم ويتثبت هههههههههههههههه يبقي اللي تشوفوه
شجعوني بس انتم وانا هفرجكم ع الاكل بتاع زممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممان:
[/size]
الزهراء- عضو نشيط
-
عدد المساهمات : 148
تاريخ التسجيل : 13/07/2011
مواضيع مماثلة
» سلطه حاره بالصور
» عرفنا على نفسيتك بالصور
» طريقه عمل سلطه الكولسول بالصور
» واقع مرير ...بالصور
» طريقه عمل البسبوسه بالصور
» عرفنا على نفسيتك بالصور
» طريقه عمل سلطه الكولسول بالصور
» واقع مرير ...بالصور
» طريقه عمل البسبوسه بالصور
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى